Ξεκίνησε το… restart του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Γεννήθηκαν προσδοκίες μετά την χθεσινή Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ για την επόμενη μέρα της Κρητικής ομάδας, όλα όμως θα φανούν στην πράξη το αμέσως προσεχές διάστημα εν αναμονή και της νέας Γενικής Συνέλευσης.

Η αναμονή έδωσε την θέση της στην… προσδοκία για ένα καλύτερο «αύριο» στον ΟΦΗ μετά την Γ.Σ της ΠΑΕ όπου έγινε την Δευτέρα το απόγευμα στο ΒΑΚ.

Οι Ηρακλειώτες επιχειρηματίες… φανερώθηκαν και με…»ονόματα και διευθύνσεις» γνωστοποίησαν τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα της Κρητικής ομάδας. Άνοιξαν τα… χαρτιά τους και πλέον περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί το προσεχές διάστημα, ενόψει και της νέας Γ.Σ του ΟΦΗ που θα γίνει σε διάστημα σε 20 ημερών.

Εκεί θα αποφασιστεί και σε ποιά κατηγορία θα παίζει του χρόνου ο ΟΦΗ αν και η απόφαση είναι ειλημμένη οτι θα είναι η Γ’ εθνική, τι θα γίνει με την εκκαθάριση της εταιρίας ενώ θα αποφασίσει ο Ερασιτέχνης τι θα γίνει και στο διοικητικό κομμάτι όπου θα υπάρξει μία επιτροπή ποδοσφαίρου.

Όλα δείχνουν να βρίσκουν τον δρόμο τους και στην Γ.Σ μάθαμε οτι οι… τρείς πόλοι έμειναν ουσιαστικά ένας, αφού ο Μανώλης Παπακαλιάτης προσχώρησε στο γκρουπ των επιχειρηματιών, ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Νίκου Μαχλά που απρόσμενα απουσίαζε από την διαδικασία της Δευτέρας.