Ο Κισσαμικός σκέφτεται το… “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα athlitiko.gr, o νεοφώτιστος στην Football League, Κισσαμικός σκέφεται να χρησιμοποιήσει το “Γεντί Κουλέ” ως έδρα για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Δυσκολίες φαίνεται ν’ αντιμετωπίζει ο Κισσαμικός όσον αφορά το γηπεδικό. Με δεδομένο εξάλλου ότι είναι απίθανο να έχει δημιουργηθεί σε λίγους μήνες από τώρα ένα γήπεδο στο Καστέλι, στη διοίκηση της χανιώτικης ομάδας εξετάζουν τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα αυτό, σε ανύποπτο χρόνο έθιξε το athlitiko.

Μεταξύ των άλλων υπάρχει και μία φημολογία ότι ο Κισσαμικός εξετάζει ως έδρα του για τη νέα χρονιά το… Γεντί Κουλέ στο Ηράκλειο(!) για να δίνει τα παιχνίδια του στη Φούτμπολ Λιγκ, κάτι που αν πράγματι έχει βάση, αυτό δηλώνει τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στο να βρει λύση.

Ποιες είναι όμως οι επιλογές για τον Κισσαμικό; Υπάρχουν τα Περβόλια, το εθνικό στάδιο Χανίων και το Μάλεμε. Αυτά επί της ουσίας είναι τα τρία “διαθέσιμα” γήπεδα, υπό την έννοια ότι το Καστέλι δεν μπορεί να δηλωθεί ως έδρα λόγω του ότι διαθέτει πλαστικό χορτάρι.

Στα Περβόλια και με το να αγωνίζονται ο Πλατανιάς και ο ΑΟΧ, φαίνεται να μην υπάρχει το περιθώριο για τον Κισσαμικό να παίξει εκεί και πολλές από τις ελπίδες έχουν στραφεί στο εθνικό στάδιο Χανίων, το οποίο όμως λόγω της γνωστής κατάστασης στο οποίο βρίσκεται, δεν φαίνεται να πληροί τους όρους ασφαλείας και να κρίνονται ως απαραίτητες κάποιες εργασίες, που όμως… κοστίζουν.

Για το Μάλεμε, ο Κισσαμικός θα μπορούσε να παίξει εκεί, αλλά πρέπει να υπάρξει και η σχετική ενημέρωση από την πλευρά του Πλατανιά για το αν δέχεται ουσιαστικά να παραχωρήσει για αρκετά παιχνίδια το προπονητικό του κέντρο.

Ο Κισσαμικός λοιπόν φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο και αναζητά με μεγάλη αγωνία, έδρα, για να μπορεί ν’ αγωνιστεί τη νέα χρονιά. Φυσικά για μία χανιώτικη ομάδα θα ήταν πολύ άσχημο να βγει έξω από τη βάση της και ειδικότερα να φτάσει να παίζει στο… Ηράκλειο ή οπουδήποτε αλλού τα παιχνίδια της. Κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά απαράδεκτο.

Το θέμα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και θα δοθεί συνέχεια στο ρεπορτάζ, εφόσον υπάρξουν νεότερα…

πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook