Πορωμένος με τη νέα προσπάθεια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντώνης Καράτζης επιστρέφει στα κοινά του ΟΦΗ μετά από 7 χρόνια και η παρουσία του αποτελεί εγγύηση και φερεγγυότητα για το νέο εγχείρημα.

Όταν ο Αντίπας Σηφάκης ανακοίνωσε την παρουσία της οικογένειας Καράτζη στο νέο σχήμα, ο πήχης ανέβηκε πιο ψηλά από τον κόσμο του ΟΦΗ. Όχι τόσο οικονομικά, όσο ηθικά και ψυχολογικά γιατί η πραγματικότητα είναι ότι ο Αντώνης Καράτζης άφησε άριστες εντυπώσεις στο (μικρό) διάστημα που ασχολήθηκε με τον ΟΦΗ. Και είναι ευρέως γνωστό ότι η αγάπη που του δημιούργησε ο σύλλογος ήταν αρκετή για να τον κάνει να ασχοληθεί ξανά. Και για να ασχοληθεί ξανά ο Αντώνης Καράτζης, παρότι στην προσφώνηση ακούγεται ως «η οικογένεια Καράτζη», με τον ΟΦΗ δείχνει και την θέληση του να ασχοληθεί με κάτι που στο παρελθόν το αγάπησε και έδειξε ότι ήθελε να ασχοληθεί ξανά σοβαρά.

Ο ίδιος πριν έναν μήνα δεν άνοιγε τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ παρότι είχε δεχτεί κρούσεις. Στις εβδομάδες που ακολούθησαν, μπήκε μέσα το «σαράκι» του μέχρι που το προηγούμενο Σάββατο ωρίμασε μέσα του η απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με τον ΟΦΗ. Και η πραγματικότητα είναι ότι ο ίδιος, έστω και αν δεν θέλει, δικαίωμα του ασφαλώς, να στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια. Όμως έχει πορωθεί με τη νέα προσπάθεια γνωρίζοντας ότι συμμετέχει σε ένα σχήμα με ανθρώπους που και διάθεση έχουν αλλά και όραμα διαθέτουν για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ. Ένα όραμα που και ο ίδιος θέλει να συμμετέχει γνωρίζοντας ότι έχει την πλήρη αποδοχή του κόσμου του ΟΦΗ. Κάτι σπάνιο που η αλήθεια είναι ότι στις ημέρες μας δεν συμβαίνει και συχνά στον σύλλογο…