Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΟΦΗ στην Γ Εθνική

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την διαδικασία των μπαράζ ανόδου να βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική, το Gentikoule βρήκε τις 14 ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Χθες το απόγευμα οριστικοποιήθηκε η άνοδος του Ερμή Ζωνιανών που θα είναι η 4η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κρήτη στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Από το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, παρέμεινε ο ΠΑΟ Κρουσώνα, υποβιβάστηκε η Επισκοπή από την Football League ενώ το καρέ συμπληρώνει ο ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, από το προηγούμενο πρωτάθλημα παρέμειναν οι Εθνικός, Γλυφάδα, Ατρόμητος Πειραιά, Ιωνικός, Αστέρας Βάρης, Τριγλία Ραφήνας, Ηλυσιακός ενώ εκκρεμεί το τι θα γίνει με την Κηφισιά και αν θα παίξει αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Football League.

Ακόμα, εκκρεμούν δύο θέσεις από τα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική ενώ χθες εξασφάλισε την άνοδο και η ΑΕ Ηρακλείου. Στον 10ο όμιλο υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς και την άνοδο θα πάρει ένας εκ των Πανναξιακού, Καναρή Χίου και Διαγόρα Αγίας Παρασκευής ενώ στον 11ο όμιλο την προνομιούχο θέση θα πάρει ένας εκ των Ιαλυσού Ρόδου και Θύελλα Ραφήνας που αναμετρώνται την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική.

Με τις παραπάνω ομάδες ολοκληρώνεται ο όμιλος των 15 που συμμετείχαν στον φετινό Κρητικό όμιλο ενώ αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα υπάρξει αναδιάρθρωση της κατηγορίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook