«Έχουν σχέδιο και όραμα για να πάνε ψηλά τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο άνθρωπος που πήρε το «χρίσμα» για να μιλάει εκ μέρους των «7», ο Δημήτρης Αποστολάκης, φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και στάθηκε στην διάθεση που υπάρχει για να γίνει ο ΟΦΗ αυτός που ήταν.

Ο Δημήτρης Αποστολάκης ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τα «χοντρά πακέτα» των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ στην Γ.Σ. της 15ης Μαΐου ενώ μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε να τους εκπροσωπεί στα ΜΜΕ. Ο κύριος Αποστολάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε σε αυτήν την προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη…

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Αποστολάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το γεγονός πως είναι η μοναδική πρόταση: “Θα ήθελα να υπήρχαν πολλές προτάσεις ώστε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ να έχει την δυνατότητα να επιλέξει μέσω πολλών. Από την άλλη έχω να πω, πως οι άνθρωποι που αποτελούν αυτή την κίνηση, έχουν σχέδιο και όραμα για να πάνε ψηλά τον ΟΦΗ, εκεί που του αξίζει να βρίσκεται”.

Για το ποιο είναι το όραμα: “Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να λένε μεγάλα λόγια. Έχουν πει μόνο πως θα κάνουν ότι χρειαστεί για να πάρει η ομάδα την παλιά της αίγλη. Έχουν τα φώτα και τη δυνατότητα να επαναφέρουν την ομάδα σε ένα σωστό επίπεδο”.

Για το γεγονός πως οργανωτικά ο ΟΦΗ χρειάζεται το κάτι παραπάνω: “Είναι αυτό που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Για να κάνεις οργάνωση χρειάζονται άνθρωποι ειδικοί, τεχνοκράτες που να γνωρίζουν το αντικείμενο. Είναι κάτι που το ξέρουν οι άνθρωποι που επιχειρούν να εμπλακούν με τον ΟΦΗ. Η ομάδα θα βαδίζει πάνω σε τεχνοκρατικά σχέδια”.

Για το γεγονός πως συμμετέχουν σημαντικά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου του Ηρακλείου: “Είναι όλοι καταξιωμένοι και άνθρωποι της πρώτης γραμμής”.

Για το όνομα του Αντώνη Καράτζη: “Είναι ένα όνομα που έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του και δεν είναι τυχαίο πως συμμετείχε στην ομάδα”.

Για το περιεχόμενο της συνάντησης: “Εγινε μια κουβέντα με τους επιχειρηματίες για να ανταλλάξουν κάποιες απόψεις. Αυτό που ειπώθηκε είναι να καταγραφούν τα προβλήματα ώστε σε περίπτωση που αναλάβουν να τα τρέξουν. Αυτό που βγήκε είναι πως υπάρχει πάθος και όρεξη για το ότι χρειαστεί η ομάδα. Για να πάει εκεί η ομάδα πρέπει να υπάρχουν θεμέλια σωστά και όταν πάμε να μείνουμε μόνιμα εκεί. Δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, έχουν ένα επίπεδο και ξέρουν να συνεργάζονται. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο νο προκύψει κάτι στο εγχείρημα του ΟΦΗ”.

Για τις επαφές που θα γίνουν για την επόμενη σεζόν για την στελέχωση της ομάδας: “Αυτό είναι άμεση προτεραιότητα άπαξ και μας δοθεί η εντολή να προχωρήσουμε την ομάδα. Είναι άμεση ανάγκη γιατί πρέπει να μαζευτεί γρήγορο το προπονητικό και αθλητικό τιμ. Είναι ένα δυνατό στοίχημα και ευκαιρία για την αγαπημένη μας ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα που είναι η καθιέρωση στην Α΄ Εθνική. Δεν μπορούμε να βάλουμε ταβάνι, υπάρχουν οράματα και η δυνατότητες για να γίνουν πράγματα. Δεν χρειάζονται όμως λόγια αλλά πράξεις. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι αισιόδοξος πως η ομάδα αλλάζει σελίδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook