Ρεκόρ εξαετίας για την Γ.Σ.!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ποσοστό που πλησιάζει το 70%, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας καθώς μέχρι χθες, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία, είχαν κατατεθεί σχεδόν 2 εκ. μετοχές. Ποια είναι η μοναδική περίπτωση να χρειαστεί επαναληπτική Γ.Σ.

Χθες ήταν η τελευταία ημέρα κατάθεσης μετοχών για την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αγγίζουν το 1.980.000 – αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος που έχει κατατεθεί από το καλοκαίρι της «πολυμετοχικότητας».

Αυτό σημαίνει ότι πλέον έχουν κατατεθεί τα 2 / 3 των μετοχών που απαιτούνται ώστε να παρθεί η απόφαση για την διάλυση της εταιρείας και κατά συνέπεια την πτώση στην Γ Εθνική. Το ποσοστό που αντιστοιχεί στον παραπάνω αριθμό των κατατιθεμένων μετοχών φτάνει το 70% ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι κατατέθηκαν 300.000 μετοχές περισσότερες σε σχέση με την Γενική Συνέλευση του Μαΐου.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας είναι η απόφαση για μη συμμετοχή στην Football League και η διάλυση της εταιρείας. Αποφάσεις για τις οποίες απαιτούνται τα 2 / 3 των μετοχών ενώ σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί αυτό το ποσόστο τότε θα γίνει επαναληπτική Γ.Σ. μετά από δύο ημέρες, δηλαδή στις 17 Ιουνίου.