«Δεν υπάρχει θέμα διαφορετικής αντίληψης»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «onsports» επανέλαβε ότι οι λόγοι της αποχώρησης του είναι οικογενειακοί.

«Οι λόγοι που αποχώρησα είναι καθαρά οικογενειακοί. Δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά, δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα συνεργασίας είτε διαφορετικής αντίληψης», ο Μανώλης Παπακαλιάτης για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει πλέον στην ομάδα των επιχειρηματιών.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Τους γνωρίζω όλους πάρα πολύ καλά, είμαστε επτά άνθρωποι και τρεις ακόμα κύριοι που δεν τους έχω συναντήσει αλλά ξέρω πως είναι εξαιρετικοί και άξιοι. Όπως σας είπα, ήταν ένα θέμα καθαρά οικογενειακό που προέκυψε ξαφνικά και δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω. Πιστεύω πως η ομάδα αυτή είναι ότι καλύτερο στην παρούσα φάση για τον ΟΦΗ».

Για τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει, υποστήριξε: «Για εμένα είναι όλοι τους άριστοι, διότι όλοι είναι ανιδιοτελείς. Κανείς από αυτούς τους ανθρώπους δεν αποσκοπεί πουθενά, ούτε θα βάλουν τα χρήματά τους γιατί έχουν σχέδιο να τα πάρουν πίσω. Θα τα βάλουν για να βοηθήσουν τον ΟΦΗ. Τα πάντα ξεκινάνε και τελειώνουν στην αγάπη τους για την ομάδα».

Όσο για το αν είναι η κατάλληλη λύση, αρχικά υποστήριξε: «Ελπίζω να εγκριθεί η ανάληψη της διοίκησης από τη Γενική Συνέλευση, δεν γνωρίζω τα αποτελέσματα γιατί ήμουν στο εξωτερικό».

Όταν τον ενημερώσαμε πως υπήρξε ομόφωνη έγκριση, σχολίασε: «Αυτή είναι η καλύτερη λύση για το μέλλον του ΟΦΗ αυτή τη στιγμή! Είναι όλοι τους εξαίρετοι επιχειρηματίες. Πολλοί από αυτούς έχουν και την εμπειρία και τις γνώσεις που χρειάζονται πάνω στο άθλημα, ενώ όλοι έχουν εμπειρία και γνώση εταιριών και πώς να διοικούν επιχειρήσεις».

Τέλος, ο κ. Παπακαλιάτης έκανε σαφές πως αυτό το εγχείρημα: «Θα έχει μεγάλη επιτυχία. Είμαι απόλυτα σίγουρος»!