Ώρα για δουλειά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Οι «9» επιχειρηματίες αφού πήραν και επίσημα το χρίσμα, αρχίζουν να τρέχουν ένα ένα τα «ανοικτά» θέματα του ΟΦΗ αρχής γενομένης από το θέμα του προπονητή με τον Νιόπλια σε πρώτο πλάνο.

Ιστορική μέρα για τον ΟΦΗ η 15η του Ιούνη αφού μετά από 36 χρόνια αφήνει τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι «9» επιχειρηματίες, με επικεφαλής τον Αντίπα Σηφάκη και χωρίς τον Μανώλη Παπακαλιάτη, αφού πήραν και επίσημα το χρίσμα, αρχίζουν να δρομολογούν από σήμερα τα «ανοικτά» θέματα της ομάδας.

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται σε προτεραιότητα με τον Νίκο Νιόπλια να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Εξελίξεις αναμένονται και εντός της ημέρας αφού θα υπάρξει νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Από κει και πέρα θα αποφασιστεί ποιός θα αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής στην ομάδα, με τα ονόματα των Χατζηνικολάου και Κολιτσιδάκη να ακούγονται έντονα. Βέβαια η τελική επιλογή θα γίνει ανάλογα και με τον προπονητή που θα αναλάβει.

Όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αντίπας Σηφάκης, μόλις στελεχωθεί το τεχνικό τιμ, στόχος είναι να στελεχωθεί άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα. Υπάρχει ένας αρχικός σχεδιασμός με 25 παίκτες.