«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 3 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

GOAL

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ. Ο Μουράτ Σεροπιάν θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Ηράκλειο για να έχει εκ του σύνεγγυς επαφές με την ομάδα επιχειρηματιών και να δρομολογήσουν τη στελέχωση του ράστερ. Παράλληλα, ο νέος τεχνικός έχει ενημερωθεί από τον Δημήτρη Βολονάκη για το υλικό των ακαδημιών και θα λάβει υπόψη τις  εισηγήσεις  του για τους παίκτεςπου πρέπει να προβιβαστούν.

SPORTDAY Οι προθέσεις Σεροπιάν
ΟΦΗ Οι προθέσεις Σεροπιάν του ΟΦΗ βρίσκεται καθημερινά ο Μουράτ Σεροπιαν. Ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται τη Δευτέρα στο Ηράκλειο προκειμένου να πιάσει και επίσημα δουλειά στην κρητική ομάδα. Ηδη κάνει τις επαφές του για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και με την άφιξή του στο Ηράκλειο θα καταθέσει τις προτάσεις του στους διοικούντες τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με τα όσα έχει κατά νου. πρόθεσή του είναι να αρχίσει η προετοιμασία στις 15 του μήνα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ξέχωρα από τα παραπάνω, ο Σεροπιάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της Κ-20. Δημήτρη Βολονάκη. από τον οποίο και ζήτησε να ενημερωθεί για το ρόστερ. Στόχος του Σεροπιάν είναι να τσεκάρει τα τμήματα υποδομής και να αποκτήσει ο ίδιος άποψη, ούτως ώστε ακολούθως να επιλέξει ποιοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.
ΦΩΣ
Την Τετάρτη 15 του μήνα θα πραγματοποιηθεί πιθανότητα η πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου Μουράτ Σεροπιάν αναμένεται στο νησί την ερχόμενη Δευτέρα και θα έχει τη δυνατότητα να τα πει και από κοντά με τους ανθρώπους του συλλόγου.
Βέβαια καθημερινά είναι σε επαφή με τους παράγοντες για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας και αναμένεται με την άφιξή του στο Ηράκλειο να καταθέσει τις προτάσεις του στη διοίκηση του ΟΦΗ. Ο Σεροπιάν έχει κάνει κουβέντα και με τον προπονητή της Κ20 Δημήτρη Βολονάκη, από τον οποίο ζήτησε μια ενημέρωση για τους παίκτες από τις υποδομές του ΟΦΗ που θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook