“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 6 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Για σήμερα το πρωί (10:45) προσδιορίζεται η άφιξη του Μουράτ Σεροπιάν. 0 45χρονος τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους διοικούντες και θα θέσουν επί τάπητος τον σχεδιασμό.
Πρώτο μέλημα αποτελεί η στελέ0 χωση του ρόστερ. με τους Μπολάκη, Δαμιανάκη, Φαζό να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Τέλος, σήμερα θα αρχίσουν διορθωτικές εργασίες στο ΒΑΚ προκειμένου να φιλοξενήσει (15 του μήνα) την προετοιμασία της ομάδας.

Live Sport

Τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών Αλέξη Περογαμβράκη και Μανώλη Ροβίθη για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον ΟΦΗ αναμένουν οι εκπρόσωποι της ομάδας.

ΦΩΣ

Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα Θα είναι η τρέχουσα σε ό,τι έχει να κάνει με την οργάνωση και την υλοποίηση του σχεδιασμού του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν. Ο Μουράτ Σεροπιάν αναμένεται σήμερα στο Ηράκλειο, όπου σε συνεργασία με τους επιτελείς των «μαυρόασπρων» Θα προχωρήσουν στη σύνθεση του έμψυχου δυναμικού, στοχεύοντας στη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που Θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook