Φαμπίνιο: “Γνωρίζω καλά τον λαό του ΟΦΗ, έρχομαι για την άνοδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ και μιλώντας στο Gentikoule… έδειξε ανυπόμονος να έρθει στο Ηράκλειο.

Ο Μασάδο Φαμπίνιο Αουγκούστο, όπως είναι το πλήρες όνομα του, αποτελεί την πρώτη προσθήκη του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος που αγωνίζεται στην πατρίδα μας από το 2006, αγωνιζόταν όλα αυτά τα χρόνια στην Football League και όπως δήλωσε ο ίδιος στο Gentikoule… μόνο στο άκουσμα του ΟΦΗ είπε το “ναι”!

“Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες της Football League όμως όταν ακούς το όνομα ΟΦΗ, τότε δεν έχεις να σκεφτείς και πολύ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, είναι κρίμα να παίζει στην Γ Εθνική και έρχομαι στο Ηράκλειο για να πάρουμε την άνοδο και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Σέβομαι τον ΟΦΗ, τον γνωρίζω όλα αυτά τα χρόνια όπως και τον λαό του που δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιρα. Γνωρίζω την φανέλα του ΟΦΗ, είναι μεγάλη και βαριά και προτίμησα τον ΟΦΗ από κάθε άλλη πρόταση που είχα” ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου που τα 2 τελευταία χρόνια μέτρησε 64 συμμετοχές με την φανέλα του Αιγινιακού στο πρωτάθλημα της Football League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook