Στόχος το “10αρι” και οι εξτρέμ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι βάσεις για το νέο ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν με τα περισσότερα μέτωπα να κλείνουν και πλέον βάζουν πλώρη για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου αλλά και των εξτρέμ που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά.

Με την άμυνα να έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό, απομένουν πλέον τα 2 ακραία μπακ (δεξιά και αριστερά) και στην μεσαία γραμμή να έχουν γίνει 4 προσθήκες, στον ΟΦΗ έχουν θέσει ως στόχο την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου που θα κάνει την διαφορά. Βέβαια, οι ανάγκες του ΟΦΗ δεν τελειώνουν εκεί αφού εκεί που δείχνει να έχει μείνει κενή είναι στα άκρα της επίθεσης. Στόχος είναι να αποκτηθούν εξτρέμ που θα έχουν την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και που θα είναι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του ΟΦΗ.

Ο Μουράτ Σεροπιάν θέλει να είναι αρκετά προσεκτικές αυτές οι επιλογές προκειμένου να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπουν αμέσως στην ομάδα και παράλληλα θα είναι σε θέση… να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ήδη, υπάρχει μια λίστα από υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ωστόσο στην ομάδα δεν θέλουν να βιαστούν προκειμένου να γίνουν σωστές και προσεκτικές επιλογές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook