“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 22 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Μια γνώριμη λύση για τον ίδιο εξετάζει ο Μουράτ Σεροπιάν, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Διονύση Αθανασόπουλο, με τον οποίον ο τεχνικός των «μελανόλευκων» έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στον Φωστήρα και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στα χαφ. Ο 27xpovos μέσος έχει φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα της Γ Εθνικής καθώς έχει παραστάσεις από την κατηγορία με Φωστήρα, Αχαρναϊκό και Ιωνικό, στον οποίο αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο. Από κει και πέρα, για την προσεχή Δευτέρα ορίστηκε η «πρεμιέρα» των Κρητικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί oris 6.30 μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΦΩΣ

Ένα ακόμη όνομα προστέθηκε στη μεταγραφική Λίστα του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 22χρονο Χρήστο Αριανούτσο, ο οποίος έχει παίξει στον Πανναξιακό και είχε συνεργαστεί εκεί με τον Γιώργο Βλαστό. Ο Παριανός επιθετικός που έχει περάσει και από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ανήκε στην Καλλιθέα ενώ πριν από δυο χρόνια είχε δοκιμαστεί στον ΟΦΗ, αλλά δεν είχε παραμείνει. Στο μεταξύ, στη διοίκηση του ΟΦΗ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γκαοτόν Γκονζάλες, αφού όπως είπαμε και χθες, είναι ένας παίκτης που απασχολεί και αρέσει στον κόουτς Μουράτ Σεροπιάν. Στο Ηράκλειο αναμένεται σήμίρα ο προπονητής του ΟΦΗ και η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στις 18.30. Ήδη στην πόλη της Κρήτης είναι οι Φαμπίνιο, Τζέκος, Βλάχος και αναμένεται η έλευση των Παπατζίκου, Γκούμα, Πιθαρούλη που έχουν συμφωνήσει με τη διοίκηση. Στον ΟΦΗ εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για τα άκρα της άμυνας, για τα άκρα της επίθεσης ενώ αναζητείται και ένας επιθετικός. Στην προετοιμασία σίγουρα θα λάβουν μέρος παίκτες από την Κ20 και την Κ17 της ομάδας του Ηρακλείου, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν και νεαροί από άλλες ομάδες της Κρήτης.

Sportday

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Φαμπίνιο, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πήγε νωρίτερα για να βρει σπίτι. Στο Ηράκλειο βρίσκονται ακόμη ο Δήμος Τζέκος (επιθετικός), Αρης Βλάχος (τερματοφύλακας). Οι υπόλοιποι είναι από την Κρήτη, δηλαδή οι Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Κοιλιάρας. Ραπτάκης, αλλά και παιδιά από την Κ20. Η «πρώτη» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (18:30) στο ΒΑΚ. Ο Σεροπιάν αναμένεται σήμερα το πρωί με τη σειρά του στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook