Υπέρ του ΟΦΗ η μετάθεση της πρεμιέρας…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει όμως φαίνεται ότι είναι οριστικό πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι νομικές περιπέτειες του Άρη με σκοπό την άνοδο στην Football League οδηγούν σε μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται μεταξύ των δύο κατηγοριών, δεν μπορεί να γίνει κανένας καταρτισμός των ομίλων και κατά συνέπεια δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα πάει στα τέλη του Σεπτέμβρη και είναι βέβαιο πως αυτό λειτουργεί υπέρ του ΟΦΗ. Η ομάδα που αυτήν την στιγμή είναι σε φάση δημιουργίας, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ της και η παράταση της πρεμιέρας του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο προκειμένου ο Σεροπιάν να καταλήξει στο πλάνο που έχει για το νέο πρωτάθλημα. Επί της ουσίας, όσο καθυστερεί η έναρξη του πρωταθλήματος, τόσο το καλύτερο για τον ΟΦΗ που εφόσον κάνει και άλλες προσθήκες θα έχει την δυνατότητα να τις εντάξει μέσα στην ομάδα και να καταλήξει στους ρόλους που θέλει να δώσει σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook