“Ο ΟΦΗ διαθέτει ισχυρό brand name”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για το θέμα της διαφημιστικής καμπάνιας που θα κάνει ο ΟΦΗ για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, για θέματα μικρών και μεγάλων χορηγιών, αλλά και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Το διαφημιστικό γραφείο «Μεταξαράκη», θα είναι αυτό που θα συνεργαστεί ο ΟΦΗ την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ οι κ.κ. Αντύπας Σηφάκης, Κώστας Αρχοντάκης, Μιχάλης Σερπετσιδάκης και Δημήτρης Αποστολάκης και εκ μέρους της διαφημιστικής εταιρείας η κα Κατερίνα Μεταξαράκη και ο κ. Μιχ. Παπαδάκης. 

Ο ΟΦΗ το επόμενο διάστημα, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, θα επιχειρήσει δυναμική εξόρμηση σε όλα τα μέτωπα, αναζητώντας χορηγική και όχι μόνο συμπαράσταση από τις επιχειρήσεις του νησιού και όχι μόνο. 

«Η μεγάλη ιστορία του ΟΦΗ, το ισχυρό brand name που διαθέτει και οι χιλιάδες φίλαθλοι του σε όλη την Κρήτη, αλλά και την Ελλάδα, που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν, παραμένει ισχυρό κίνητρο ανταποδοτικότητας, για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση που αποφασίσει να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια που ξεκινάμε, για να ξαναδούμε την κορυφαία ομάδα της Κρήτης, στα υψηλά σκαλοπάτια του Ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook