“Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Κοιλιάρας μίλησε στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” για τους στόχους του φετινού ΟΦΗ κάνοντας και την αυτοκριτική για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο δε μετράνε τα λόγια. Πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος από τον αντίπαλό σου», επισημαίνει αρχικά σχολιάζοντας το φιλικό με τον ΠΟΑ και  πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε σε μία ομάδα με πολύ μεγάλες απαιτήσεις και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς. Αυτή η κακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΟΑ μας έδειξε ότι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε περισσότερο. Νομίζω ότι δε βγήκαν πράγματα που έχουμε δουλέψει, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ερωτηθείς εάν όντως τους επηρέασε τόσο πολύ ο πλαστικός τάπητας είπε: «Μπορεί να προπονούμαστε σε γήπεδο με χόρτο, αλλά είμαστε επαγγελματίες και εξάλλου θα βρούμε μπροστά μας ομάδες που αγωνίζονται σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και τους βαθμούς».

Ο ίδιος γνωρίζει καλά τη Γ’ Εθνική από πέρυσι και εξηγεί ότι «είναι μία δύσκολη κατηγορία με δυνατές έδρες. Για τον ΟΦΗ θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί θα θέλουν όλοι να τον κερδίσουν. Πιστεύω ότι θα πρέπει να βγάλουμε δύναμη, πάθος, να είμαστε σοβαροί και 100% συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στο στόχο μας. Πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και εμείς θέλουμε νίκες ακόμα και στα φιλικά γιατί ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook