VIDEO / Σεροπιάν: “Κατανοώ τον κόσμο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως “σήμερα καταλάβαμε όλοι την δύναμη του κόσμου” και υπογράμμισε ότι είναι θέμα χρόνου και χημείας ώστε η ομάδα να παρουσιάσει το πρόσωπο που απαιτείται.

“Δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις από όσες έχουμε δημιουργήσει σε όλα τα ματς αλλά ήμασταν κακοί στο τελείωμα ή αν θέλετε δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Τα παιδιά που είχαμε στις πτέρυγες έδωσαν μια επιθετική διάθεση. Είναι θέμα φορμαρίσματος και χημείας γιατί λείπουν αρκετοί παίκτες. Το θέμα δεν είναι τα προβλήματα αλλά το πότε θα βρεθεί η χημεία μεταξύ των παιδιών. Κάνουμε σοβαρή προσπάθεια και πολύ δουλειά, τα παιδιά είναι αφοσιωμένα” ήταν τα πρώτα λόγια του “Σέρο”.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου πρόσθεσε λέγοντας πως: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ και σήμερα καταλάβαμε την δύναμη του κόσμου. Αυτά τα παιδιά που τραγουδούσαν για 90 λεπτά πρέπει να τα ευχαριστήσουμε.  Κατάλαβαν και τα παιδιά ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια”.

Τέλος αναφέρθηκε και στην αλλαγή του συστήματος από 4-2-3-1 σε 4-4-2 είπε: “Ψάχνουμε το σύστημα αλλά και την χημεία των παιδιών. Όταν θα είναι πλήρης η ομάδα και θα έρθουν όλοι οι παίκτες τότε η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο. Όμως την χημεία πρέπει να την βρούμε όλοι μαζί. Ομάδα και κόσμος. Εγώ τον κατανοώ τον κόσμο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook