“Πόπο” και με την βούλα στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι επίσημο. Ο Ζντράβκο Πόποβιτς ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ ξεκινώντας και προετοιμασία με την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Στις δηλώσεις του, για την επιστροφή του στον ΟΦΗ, ο 32χρονος επιθετικός ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον ΟΦΗ. Νοιώθω αυτήν την ομάδα σαν το σπίτι μου. Δεν είναι ώρα να πούμε πολλά λόγια. Ηρθα να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει Σούπερ Λίγκ. Μαζί με τον κόσμο που ξέρω ότι αγαπάει την ομάδα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την παρυσία του ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Πόποβιτς ανέφερε ότι «η Γ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία με μικρά γήπεδα και ξύλο. Επαιξα με την ΑΕΚ και ξέρω. Στο Γεντί Κουλέ με τον κόσμο μας όμως, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα τα καταφέρουμε».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Ζντράβκο Πόποβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην κρητική ομάδα για να τη βοηθήσει στην Γ Εθνική. Ο Πόποβιτς ο οποίος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ από το 2007-2010 (72 συμμετοχές-22 γκολ), βρέθηκε την Δευτέρα στο Ηράκλειο και έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας (31/8) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ. Ο Πόποβιτς, που γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1983 την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την Balmazújvárosi, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ατρόμητο, Λεβαδειακό και ΑΕΚ στην Ελλάδα και παλαιότερα στο Αζερμπαιτζάν (PFC Simurq ), αλλά και στην Κροατία όπου ξεκίνησε την καριέρα του (NK Samobor και NK Zagreb).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook