Ορεξάτος ο Σαχινίδης, μπήκε στο γήπεδο παρά την κόπωση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ ο Βασίλης Σαχινίδης που πριν την προπόνηση είχε την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή του ΟΦΗ, Μουράτ Σεροπιάν. Τι ειπώθηκε στο μεταξύ τους τετ α τετ.

«Χρειαζόμαστε την εμπειρία σου στο επιθετικό κομμάτι. Εχουμε καλές πληροφορίες για σένα και πιστεύουμε ότι μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα μας, για αυτό και σε επιλέξαμε. Σου εύχομαι υγεία, καλή τύχη και πολύ δουλειά», ήταν τα λόγια του Μουράτ Σεροπιάν στο νέο παίκτη του ΟΦΗ.

Ο Σαχινίδης παρά την κόπωση του ταξιδιού, καθώς ήρθε με το πλοίο στο Ηράκλειο και δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί , συμμετείχε κανονικά στο απογευματινό προπονητικό πρόγραμμα, καθώς όπως είπε δεν ήθελε να χάσει καμία προπόνηση.

Μάλιστα όπως ανέφερε στον προπονητή του ΟΦΗ, έκανε προπονήσεις για να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. «Ξέρω σε ποιά ομάδα έρχομαι και ποιές είναι οι απαιτήσεις. Ο ΟΦΗ πρέπει να ξεφύγει απο αυτές τις κατηγορίες και θα κάνω και εγώ ότι περνάει απο το χέρι μου για να το πετύχουμε» είπε στον Σεροπιάν ο 29χρονος επιθετικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook