Πετυχημένη η τελευταία πρόβα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα, στο τελευταίο τεστ πριν την σέντρα του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ συνέτριψε την Επισκοπή στο Ρέθυμνο με 4-2.

Οκτώ ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ πέρασε πετυχημένα το τελευταίο τεστ εν όψει της πρεμιέρας κόντρα στον Εθνικό. Αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που θα την βρει στο πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ ήταν καλός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Πέραν του τελικού σκορ, ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους Ρεθυμνιώτες που σκόραραν στην μοναδική φάση που δημιούργησαν. Παρ όλα αυτά, αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να βελτιώσει ο ΟΦΗ καθώς δέχτηκε γκολ στην μοναδική φάση που έκανε ο αντίπαλος όπως συνέβη κόντρα στο Τυμπάκι ή τον Ερμή Ζωνιανών.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Περογαμβράκη με τον Βελονάκη να ισοφαρίζει σε 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην συνέχεια, ο Περογαμβράκης κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Φραγκουλάκης ενώ οι Ευσταθίου, πανέμορφο γκολ, Πόποβιτς διαμόρφωσαν το 4-1. Η Επισκοπή το μόνο που κατάφερε να πετύχει ήταν να μειώσει σε 4-2 με γκολ του Χαλκιαδάκη.

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook