Πήραν το δελτίο του “Πόπο” στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έκλεισε και τυπικά το θέμα με το δελτίο του Κροάτη μεσοεπιθετικού καθώς έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ. Μάλιστα χρειάστηκε να παρέμβει και ο ίδιος ο Κροάτης για να κλείσει θετικά αυτή η υπόθεση.

Με συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων του ΟΦΗ και επαφές με την Ομοσπονδία της Ουγγαρίας (εκεί έπαιξε πέρσι ο επιθετικός του ΟΦΗ) και της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), στάλθηκαν έγκαιρα τα απαραίτητα έγγραφα και εκδόθηκε το δελτίο του ποδοσφαιριστή (φωτο). Το απόγευμα της Τρίτης (22/9) οι άνθρωποι του ΟΦΗ, πήραν στα χέρια τους το δελτίο του Πόποβιτς, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε δημοσιοιποιήσει ο ΟΦΗ απο το πρωί της Τρίτης, για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Η είδηση έφερε ικανοποίηση στον προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν που θα έχει στην διάθεση του τον έμπειρο επιθετικό στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Χαρούμενος απο την εξέλιξη αυτή είναι και ο Πόποβιτς, που ήθελε πάση θυσία να είναι «παρών» στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Μάλιστα και ο Ποποβιτς, έκανε προσωπικές επαφές τις τελευταίες ημέρες με ανθρώπους της ομάδας που αγωνιζόταν στην Ουγγαρία για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της αποστολής του διεθνούς πιστοποιητικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook