Ψάχνονται στον ΟΦΗ για ακόμα μια προσθήκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν της διαφαινόμενης απόκτησης του Σήφη Δασκαλάκη, στον ΟΦΗ ψάχνονται για ακόμα μια προσθήκη. Διαβάστε που ψάχνονται για ακόμα μια μεταγραφή.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας είναι προ των πυλών του ΟΦΗ ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην αποτελέσει την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας. Από την στιγμή που οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Οκτωβρίου, στον ΟΦΗ δεν κλείνουν τα μάτια σε οποιαδήποτε καλή περίπτωση που μπορεί να υπάρξει κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων. Στον ΟΦΗ έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και όσο δεν κλείνει αρνητικά η υπόθεση του Σίσιτς, το όνομα του Σλοβένου θα παίζει ακόμα παρότι στην ομάδα έχουν ενστάσεις – και όχι άδικα – για τον χαρακτήρα του.

Πέραν της μιας περίπτωσης που εξετάζουν στον ΟΦΗ για την ενίσχυση του μεσοεπιθετικού κομματιού της ομάδας, ενδεχομένως να γίνει και μια κίνηση για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ προκειμένου να υπάρχει μια επιπλέον επιλογή πέραν των Μπολάκη, Πιθαρούλη. Ο τελευταίος δεν είναι δεξιός μπακ αλλά αμυντικός μέσος ωστόσο η πειθαρχημένη παρουσία του υποχρεώνει τον Σεροπιάν να του δίνει χρόνο συμμετοχής μιας και δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook