Προς “ναυάγιο” οδηγείται του Μιλοσάβλιεβ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ ήταν έτοιμοι με τα χρήματα για κατάθεση όμως ο Σέρβος εμφάνισε χαρτί από τον Λεβαδειακό που του απαγορεύει να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα και κατά συνέπεια η μεταγραφή δείχνει να μην προχωράει.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο 27χρονος Σέρβος βρίσκεται στο Ηράκλειο εδώ και αρκετές ώρες, ωστόσο οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε θετικό σημείο για τον ΟΦΗ. Παρότι στον ΟΦΗ ήταν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε υπέρβαση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ, ο Σέρβος εμφάνισε την τελευταία στιγμή ένα έγγραφο από τον Λεβαδειακό που του απαγόρευε να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα ενώ σε περίπτωση που συνέβαινε αυτό τότε στην ομάδα της Βοιωτίας έπρεπε να δοθεί το ποσό των 100.000 ευρώ.

Μάλιστα, αξίζει να πούμε ότι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως η παραπάνω λεπτομέρεια επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ.

Γίνεται κατανοητό ότι στον ΟΦΗ “πάγωσαν” αφού ήταν σε συζητήσεις με τον Μιλοσάβλιεβ εδώ και μια εβδομάδα περίπου δίχως ωστόσο ο τελευταίος να τους έχει ενημερώσει για αυτό το εμπόδιο. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μιλοσάβλιεβ δεν ήταν ποτέ “κλεισμένος” όπως γράφτηκε σε αρκετές ιστοσελίδες αλλά ήρθε στο Ηράκλειο για να γίνουν οι τελικές συζητήσεις μόνο που ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν είχε αποκαλύψει αυτήν την – σημαντική – λεπτομέρεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook