“Έκλεισε” στον ΟΦΗ ο Ούγγρος διεθνής Μπόλντισαρ Μποντόρ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2, ο ΟΦΗ “έδωσε τα χέρια” με Ούγγρο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στην Ολλανδία και αυτός είναι ο 29χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόντα Μπόλντισαρ Μποντόρ.

Οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή έγιναν το τελευταίο 24ωρο όταν και πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα μετά από μια μακρόχρονη παρουσία στην Ερεντιβίζιε ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο ξένος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται και ως κοινοτικός αναμένεται στην Κρήτη μέσα στις επόμενες ώρες ενώ θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του.

O 29χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Ολλανδία και την Ρόντα την τελευταία 7ετια (2004 – 2011) και μετράει στην Ολλανδία 208 συμμετοχές συνολικά ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα και ο Μπόλντισαρ Μποντόρ αναμένεται στο Ηράκλειο μέχρι την Τετάρτη οπότε και θα ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μποντόρ είναι αριστεροπόδαρος είναι αριστεροπόδαρος και διακρίνεται για την ταχύτητα και την καλή τεχνική κατάρτιση του ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στην αριστερή πλευρά όσο και στον άξονα… Ο Μποντόρ αγωνίστηκε στο περσινό πρωτάθλημα με την Ρόντα όπου συμμετείχε σε 26 παιχνίδια πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Δείτε στιγμιότυπα από την παρουσία του Μπόλντισαρ Μποντόρ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook