“Από εδώ και πέρα είναι όλοι υπό κρίση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι πέντε εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι την αλλαγή του χρόνου μπορεί να φαίνονται λίγες όμως παράλληλα αποτελεί και χρονικό διάστημα που θα κρίνει τους πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η χρονιά που διανύουμε δεν είναι και η καλύτερη για τον ΟΦΗ. Είτε αν θέλετε να το πάρετε χρονολογικά, ξεκινώντας από τις αρχές του 2015 – είτε αγωνιστικά με την πτώση του ΟΦΗ στην Γ Εθνική και στην συνέχεια με την πορεία της ομάδας στην σαιζόν που διανύουμε. “Από εδώ και πέρα όλοι είναι υπό κρίση. Ότι διορθωτικές κινήσεις χρειάζεται να κάνουμε, θα τις κάνουμε και κανένας δεν πρόκειται να παίξει με τον ΟΦΗ και την προσπάθεια όλων μας” αναφέρουν διοικητικές πηγές σχολιάζοντας τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Και η αλήθεια είναι πως μπορεί να πλήρωσε τα σπασμένα ο Μπακόπουλος, καθότι είχε δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής, όμως οι αλλαγές δεν πρόκειται να περιοριστούν στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και βέβαια το καμπανάκι χτυπάει για αρκετούς ποδοσφαιριστές που  μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook