Έπονται αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, Πολεμαρχάκης πρόεδρος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ συνεχίζουν τις αλλαγές προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η λειτουργία του οργανισμού με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Γιάννης Πολεμαρχάκης αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου αντί του Αντίπα Σηφάκη. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Μετά τις αλλαγές που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο, με κυριότερη από αυτές – την έλευση του Μύρωνα Σηφάκη στην θέση του γενικού αρχηγού, ήρθαν και οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη να αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Tην πλήρη εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Γιάννη Πολεμαρχάκη, εξέφρασε η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά. Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης ανέλαβε και το πόστο του αναπληρωτή προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, καθώς ο κ. Αντύπας Σηφάκης θα απουσιάσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Παράλληλα, αποφασίστηκε ο σχηματισμός μιας επιτροπής που θα τρέχει όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε αυτήν θα συμμετέχουν ο Γιάννης Πολεμαρχάκης , ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Φασουλάς, ο Γιάννης Τσακαλάκης και πιθανότατα και ένα ακόμη μέλος, αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε. Η επιτροπή για τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα έχει την εξουσιοδότηση να χειρίζεται άμεσα ζητήματα που προκύπτουν και να ενημερώνει την ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ, για τις αποφάσεις που λαμβάνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook