“Να είμαι μέλος της ιστορίας που γράφεται στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Δερμιτζάκης στον Αthletic Radio 104,2

Για το ότι η μεταγραφή του έγινε πολύ γρήγορα: “Η αλήθεια είναι ότι είχε μια συζήτηση από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μετά από ένα ραντεβού, ούτε μισής ώρας, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Το ότι βρίσκομαι στον ΟΦΗ είναι από μόνο του μια μεγάλη ιστορία. Το να βρίσκομαι στον ΟΦΗ και να προσπαθήσω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του είναι ότι καλύτερο για εμένα”.

Για τον ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Νίκου Νιόπλια: “Η παρουσία ενός προπονητή όπως είναι ο Νίκος Νιόπλιας και μιας ισχυρής διοίκησης σε συνδυασμό με την δυναμική που έχει ο ΟΦΗ είναι στοιχεία που δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν ποδοσφαιριστή. Δεν μπορούσε να μου συμβεί τίποτα καλύτερο αυτήν την περίοδο”.

Για το ότι βρέθηκε κοντά στον Πλατανιά: “Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω ούτε εγώ γιατί δεν έγινε αυτή η μεταγραφή αλλά είναι δεδομένο πως είναι πολύ καλύτερο για εμένα που κατέληξα στον ΟΦΗ και όχι εκεί”

Για το ότι θα βρει στον ΟΦΗ αρκετά γνώριμα πρόσωπα: “Πάω σε ένα οικείο περιβάλλον όπου γνωρίζω αρκετά παιδιά σε προσωπικό επίπεδο και αυτό με κάνει να προσαρμόζομαι ακόμα πιο εύκολα.

Για την πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ: “Είναι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να έχει κίνητρο να παίζει με άγχος και πίεση. Όταν δεν υπάρχουν αυτά τότε είναι χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή γιατί εκείνος καθυσηχάζεται. Για εμένα δεν αποτελεί πρόβλημα η παρουσία της πίεσης”.

Για τα συναισθήματα του που βρέθηκε στον ΟΦΗ: “Το να είσαι μέλος μιας ομάδας με αυτήν την δυναμική που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα. Θέλω να είμαι μέλος της ιστορίας που γράφεται στον ΟΦΗ και παράλληλα να αποτελέσω μέλος των οποιονδήποτε στόχων έχουν τεθεί”.

Για την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ: “Γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια με την παρουσία της διοίκησης και του τεχνικού τιμ. Επειδή έχω μιλήσει με αρκετά παιδιά που είναι στον ΟΦΗ, μου είχαν πει πως ο σύλλογος δουλεύει πάνω στα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων και όχι Γ Εθνικής. Οπότε, μόλις έγινε η πρώτη επαφή μου με τον ΟΦΗ δεν το σκέφτηκα καθόλου. Άλλωστε το να αγωνίζεσαι στον ΟΦΗ είναι από μόνο του ένα έξτρα κίνητρο για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook