Οι “μπαλαντέρ” στην επίθεση και ο απρόβλεπτος, πλέον, ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ημέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του… “ΟΦΗ 2016”, το Gentikoule ακτινογραφεί το ρόστερ και το κάτι διαφορετικό που όλοι πιστεύουν ότι φέρνει. Οι διαφορές με το προηγούμενο καλοκαίρι.

Με την έλευση παικτών με ποιότητα αλλά και κλάση μεγαλύτερη από αυτήν στην οποία αγωνίζεται ο ΟΦΗ, είναι δεδομένο ότι και ο κόσμος έχει πλέον πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από ότι το προηγούμενο καλοκαίρι. Άλλωστε, ποια ομάδα διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες επιπέδου Καλέ και Χαντί – μιλάμε για την τωρινή μεταγραφική περίοδο – οι οποίοι όμως δίνουν στον ΟΦΗ την δυνατότητα να αποκτήσει πολύ μεγάλη δύναμη στον μεσοεπιθετικό τομέα.

Το μεγάλο πρόβλημα του ΟΦΗ κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου (που καλυπτόταν στα εντός έδρας παιχνίδια) ήταν η απουσία σχεδίου όταν η ομάδα βρισκόταν στην επίθεση αλλά και παράλληλα η απουσία ποδοσφαιριστών που θα δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις σε επιθέσεις ένας εναντίον ενός. Άλλωστε, ο ΟΦΗ έβγαλε έναν ολόκληρο γύρο παίζοντας με τον Περογαμβράκη στην θέση του δεξιού εξτρέμ – έστω και έτσι πέτυχε 10 γκολ – και πότε στα αριστερά με Πατηνιώτη, πότε με Κοιλιάρα. Οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι για να σηκώσουν αυτό το βάρος, πέρασαν και δεν ακούμπησαν (π.χ. Ευσταθίου) με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook