Χαντί: “Θελουμε δίπλα μας τον κόσμο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα δύο προσωπικά τέρματα που σημείωσε ήταν το κεντρικό πρόσωπο της νίκης του ΟΦΗ και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως “ο κόσμος καταλαβαίνει ότι ο ΟΦΗ μπήκε σε μια νέα εποχή”.

“Δόξα τον Θεό όλα πήγαν κατ ευχήν. Έτυχε να σκοράρω εγώ αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε” ήταν τα πρώτα λόγια του 27χρονου μεσοεπιθετικού που συνέχισε τονίζοντας ότι “μου μένει η υποδοχή σε εμένα και στο νέο προπονητή. Καταλαβαίνουν ότι ο ΟΦΗ μπήκε σε μια νέα εποχή και με την βοήθεια τους θα πετύχουμε τον στόχο μας”.

Οσον αφορά τον εαυτό του ήταν κάθετος στην απάντηση του υπογραμμίζοντας ότι: “Εγώ ξέρω που ήρθα, δεν με αφορά εμένα αν ο ΟΦΗ παίζει στην Γ Εθνική ή στο Α τοπικό. Θα προσπαθώ να δίνω το 100% για την ομάδα μου. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο στην συνέχεια και εμείς θα τους ανταμείψουμε με τις νίκες που χρειαζόμαστε. Με το νέο προπονητή δεν θα έχουμε πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια και πιστεύω ότι θα παίρνουμε αυτό που θέλουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook