Απίστευτη επίθεση Τσακογιάννη στον ΟΦΗ και τον κόσμο του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια πέρα ως πέρα προσβλητική δήλωση του, ο πρόεδρος της Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης εξαπέλυσε απρόκλητη και άνευ σεβασμού επίθεση στον ΟΦΗ και τον κόσμου χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις.

Λίγες ώρες μετά την καυστική και πέρα ως πέρα ειλικρινή ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας απάντησε με προσωπική του δήλωση χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις τόσο κατά του ΟΦΗ όσο και κατά του κόσμου του.

Ο Τσακογιάννης χαρακτηρίζει “ανίκανη” την διοίκηση του ΟΦΗ ενώ στρέφεται κατά των φιλάθλων της ομάδας όπου έχει το θράσος να τους ειρωνεύεται κάνοντας λόγο για “έλλειψη πληγωμένης περηφάνιας”.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τσακογιάννη

Προς ενημέρωσή σας: Επτά χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι της ΠΑΕ Ηλιούπολη, η πορεία είναι διαρκώς ανοδική. Δεν χρωστάμε πουθενά και σε κανέναν, πράγματα άγνωστα προς εσάς.

Σας προτείνουμε τα χρήματα που θα ξοδεύατε για να παρακολουθήσετε την κυριακάτικη αναμέτρηση, να τα διαθέσετε για να βοηθήσετε την ανίκανη διοίκηση σας να πάρει την αδειοδότηση. Όχι ότι μπορείτε ή θα τη χρειαστείτε.

Μην αποπροσανατολίζεστε από το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας σας, που δεν είναι άλλο από τις διοικήσεις σας. Εκεί να ψάξετε τους ΨΕΥΤΕΣ.

Μιλήσατε για πληγωμένη περηφάνια. Η δική σας που είναι απέναντι σε όσους έχουν κατά καιρούς διοικήσει την ομάδα ή διαχειριστεί τα χρήματά σας; Σας προκαλώ να δείτε τα έσοδα που έχω διαχειριστεί εγώ και τα έσοδα που έχουν διαχειριστεί οι ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Γεώργιος Τσακογιάννης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook