Γρήγορα ευχέλαιο, πρόβλημα και με Γεωργίου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Γεωργίου αποτελεί το τελευταίο πρόβλημα στον ΟΦΗ καθώς ο 32χρονος αμυντικός δεν προπονήθηκε και κατά συνέπεια η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

Και αναμφίβολα, ενδεχόμενη δική του απουσία από την κυριακάτικη αναμέτρηση θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα στο Νίκο Αναστόπουλο αφού αποτελεί την “κολόνα” της οπισθοφυλακής του ΟΦΗ με την βελτίωση να είναι εμφανής από τον περασμένο Φεβρουάριο οπότε και ήρθε στην ομάδα.

Ήδη, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Σαΐμπου Γιακούμπου, Ερόλ Μπουλούτ, Κώστας Κιάσσος, Λεωνίδας Καμπάνταης όπως και ο τιμωρημένος Φώτης Παπουλής οπότε γίνεται κατανοητό ότι ο προβληματισμός είναι έκδηλος στις τάξεις του ΟΦΗ. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και υπάρχουν προβλήματα στις τάξεις της ομάδας το κλίμα παραμένει εξαιρετικό και όλοι πιστεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα την προσεχή Κυριακή.

Όσον αφορά τα πλάνα του Αναστόπουλου για την 11αδα, υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το ένα αφορά την τετράδα στην άμυνα και το άλλο στην μεσαία γραμμή. Αν ο Γεωργίου αγωνιστεί, τότε υπάρχει δίλημμα για τους ακραίους μπακ και ποιος εκ των Μπούρμπου, Πίτσου θα αγωνιστεί. Στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Γεωργίου, τότε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ θα αποτελέσουν οι Μπερτίν – Πίτσος και στα άκρα οι Μπούρμπος – Γαλανόπουλος.

Σε ότι έχει να κάνει με την μεσαία γραμμή, δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Κάλαϊτζιτς, Βερόν ενώ παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Κατσικογιάννη και τον Ζορμπά. Τέλος, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη στην επίθεση εκεί όπου θα αγωνιστούν οι Βλόνταρτσικ, Αγρίτης, Τάντιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook