Αναστόπουλος: «Στόχος μας να είμαστε έτοιμοι όταν ξαναρxίσει το πρωτάθλημα»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Iκανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στο φιλικό με τον Εργοτέλη δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαστεί έτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Στα δυο τρίτα του παιχνιδιού ήμασταν καλά. Η κούραση η οποία έχουμε μας επηρέασε. Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα είχαμε κάποια καλά σημάδια. Εμείς έχουμε σκοπό και στόχο να είμαστε έτοιμοι όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που έδειξαν τα παιδιά στο γήπεδο αλλά όπως είπα χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά. Έχουμε ως στόχο να έχουμε μια δυνατή 20αδα ποδοσφαιριστών για να είμαστε ανταγωνιστική σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κρατάμε την διάθεση που έδειξαν τα παιδιά. Αύριο θα ξεκουραστούμε και από την Δευτέρα έχουμε πάλι δουλειά. Για εμάς σήμερα ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας.Είναι θετικό πως την επόμενη εβδομάδα δεν αγωνιζόμαστε και ουσιαστικά διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας.Θα κάνουμε το ερχόμενο Σάββατο ένα φιλικό για να είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα για τον αντίπαλο θα δούμε.

Ερωτώμενος για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας ο Νίκος Αναστόπουλος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του λέγοντας:

Στα μεταγραφικά κοιτάμε ελεύθερους παίκτες. Μέχρι τις 10 Σεμπτεβρίου θα κάνουμε θα πάρουμε κάποια παιδιά και τότε θα κάνουμε ταμείο.

Για τους νεοαποκτηθείς παίκτες ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε:

 Είναι τρομερά δύσκολο να είναι απολύτως έτοιμοι και θα χρειαστούν χρόνο. Οι νέοι παίκτες για να αποδώσουν χρειάζονται μια πίστωση χρόνου και θα τους την δώσουμε.