Ομιλία Αντίπα στους παίκτες: “Η δική μας Ανάσταση θα έρθει 15 του Μάη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πριν τις διακοπές του Πάσχα, ο Αντίπας Σηφάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και τους είπε με νόημα ότι “έχουμε φτάσει στην πηγή και το νερό θα το πιούμε”. 

Πριν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ φύγουν για τις τριήμερες διακοπές του Πάσχα, βρέθηκαν στο “Βαρδινογιάννειο” ο Αντίπας Σηφάκης και τα μέλη της Διοικούσας Κώστας Αρχοντάκης, Μανώλης Μανωλιδάκης, Γιάννης Φασουλάς, Παντελής Σαπουνάκης, Γιάννης Βάβουλας, αλλά και ο Δημήτρης Αποστολάκης (στον οποίο και ανήκε η πρωτοβουλία να μοιραστούν Πασχαλινά δώρα στους ποδοσφαιριστές).

Στους παίκτες μίλησε ο πρόεδρος της Διοικούσας λέγοντας τους χαρακτηριστικά πως: «Για όλο τον κόσμο, αλλά και για όλους μας, η Ανάσταση είναι το Σάββατο το βράδυ, αλλά για τον ΟΦΗ η Ανάσταση είναι στις 15 Μαίου. Έχουμε φτάσει στην πηγή και το νερό θα το πιούμε» ανέφερε ο κ. Σηφάκης εκφράζοντας την βεβαιότητα του, ότι ο ΟΦΗ θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει απο την αρχή της χρονιάς. Ξεκουραστείτε μερικές μέρες, με τις οικογένειες σας και απο την Τρίτη του Πάσχα, ξανά όλοι εδώ μαζί για να ολοκληρώσουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και θα το πετύχουμε» ανέφερε στους παίκτες ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

πηγή – φώτο: ofi1925.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook