Μοίρασε «ευχαριστώ» η διοίκηση του ΟΦΗ για την άνοδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, με ανακοίνωση της ευχαιριστεί την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου για τα μέτρα που έλαβε, αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, στο παιχνίδι με το Φωστήρα. Κατά γενική ομολογία, τα πάντα πήγαν περίφημα και σε αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα και οι ενέργειες και τα μέτρα τάξης του αγώνα.

Η εταιρεία security

Παράλληλα η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί την εταιρεία security «Αστερίον» για την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε στις θύρες εισόδου και τις εξέδρες να επικρατήσει τάξη, σε ένα αγώνα με τόσο πολύ κόσμο.

Πάνω απο όλα όμως η διοίκηση του ΟΦΗ, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που ήταν συνεργάσιμος και βοήθησε στο να πάνε όλα κατ’ ευχην και η ομάδα μας να πανηγυρίσει την άνοδο.

O Mανώλης Φωτάκης

Θα ήταν παράλειψη-συνεχίζει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ- να μην ευχαριστήσουμε δυο ακόμη ανθρώπους που συνέβαλαν στην προσπάθεια του ΟΦΗ στην φετινή χρονιά. Ο νομικός του ΟΦΗ Μανόλης Φωτάκης, ενας ανιδιοτελής φίλος του ΟΦΗ, έδωσε σημαντικές μάχες στις δικαστικές αίθουσες για τον ΟΦΗ, με μεγαλύτερη την επιστροφή των 6 βαθμών που τόσο άδικα είχαν αφαιρεθεί απο την ομάδα μας. Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης η διοίκηση του ΟΦΗ φιλοξένησε το νομικό του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για το παιχνίδι με το Φωστήρα και πανηγύρισε με όλους μας την άνοδο της ομάδας.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου

Ακόμη, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΕΠΣΗ, αλλά και προσωπκά τον πρόεδρο της Ενωσης Νίκο Τζώρτζογλου, για την συμπαράσταση του στον ΟΦΗ, σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook