Νέο Δ.Σ. σήμερα για μπάτζετ, οικονομικά και “συμπαίκτες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ θέλουν να προετοιμαστούν για τη νέα χρονιά και αυτό δεν αφορά μόνο τον αγωνιστικό σχεδιασμό αλλά και τον οικονομικό. Θέματα που θα συζητηθούν στην σημερινή συνεδρίαση της Διοικούσας.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και μπορεί τον ΟΦΗ να τον “καίει” η παραμονή του Νίκου Νιόπλια στο “τιμόνι” της ομάδας όμως τίθονται ακόμα μια σειρά από άλλα ζητήματα, υψηλής σημασίας και εκείνα. Ένα από αυτά είναι και το οικονομικό ταβάνι που πρόκειται να έχει η επόμενη σεζόν. Και ο ΟΦΗ αυτήν την στιγμή μπορεί να διοικείται από 9 επιχειρηματίες όμως πέραν όλων των άλλων, αναζητούνται και συμπαίκτες. Ήδη τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει γνωστά τα ονόματα των κ.κ. Πλατάκη και Ορφανάκη προκειμένου να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα και βέβαια δεν είναι μυστικό ότι αναζητούνται νέοι “συμπαίκτες” προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά τη νυν διοικητική προσπάθεια.

Από το αν θα βρεθούν ή όχι θα εξαρτηθούν αρκετά και στην σημερινή συνεδρίαση της Διοικούσας αναμένεται να οριοθετηθούν μια σειρά από όρια που αφορούν την οικονομική διαχείριση του ΟΦΗ της επόμενης περιόδου. Αυτός είναι και ο λόγος που στον ΟΦΗ θέλουν να κάνουν την συνάντηση με το Νιόπλια αφού πραγματοποιηθεί το σημερινό συμβούλιο που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για τους λόγους που αναφέρουμε παραπάνω. Μέσα από τις σημερινές αποφάσεις, θα ξεκαθαρίσει και ο δρόμος με τον οποίο θα πορευτεί ο ΟΦΗ τη νέα χρονιά καθώς ήδη ο στόχος έχει τεθεί και δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook