Εύσημα Δανδάλη για την Διοικούσα Επιτροπή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δικαιωμένος για την επιλογή να αναθέσει τον ΟΦΗ, το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα των 9 επιχειρηματιών, δηλώνει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Με τοποθέτηση του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τονίζει ότι θα είναι και τη νέα περίοδο στο πλευτό των «9», με στόχο ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ.

Δίνει τα συγχαρητήρια του σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές για την άνοδο στην Β’ Εθνική και εκφράζει την ευχή το γήπεδο του ΟΦΗ να είναι κάθε Κυριακή του χρόνου, όπως ήταν στο παιχνίδι με το Φωστήρα.

 H δήλωση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη αναφέρει:

«Με αφορμή την επίτευξη του στόχου της ανόδου της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Β’ Εθνική, θα ήθελα να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, που κατάφεραν να επαναφέρουν την ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες. Εστω και με δυσκολίες τα καταφέραμε και αυτό έχει σημασία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ, ο οποίος έδειξε στο κρίσμο παιχνίδι με το Φωστήρα τη δύναμη του και να εκφράσω την ευχή, αυτή η ατμόσφαιρα να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι του χρόνου στην Β’ Εθνική, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμη άνοδο.

Πολύ περισσότερο όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους όλης της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, την ομάδα των 9 επιχειρηματιών, στους οποίους το περασμένο καλοκαίρι αναθέσαμε τα ηνία της ομάδας, σε μια οικονομικά δύσκολη εποχή για όλους.

Οι άνθρωποι αυτοί, σε μια χρονιά με σημαντικές δυσκολίες, κατάφεραν να βγάλουν τον ΟΦΗ απο την Γ’ Εθνική και να τον βάλουν ξανά στο δρόμο για την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ, εκεί που πρέπει να βρίσκεται.

Τόσο προσωπικά όσο και σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ νοιώθουμε δικαιωμένοι, που αναθέσαμε σε αυτούς την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και θα είμαστε δίπλα τους και στη νέα προσπάθεια, για να φτάσουμε όλοι μαζί τον ΟΦΗ μας ψηλά»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook