Ψάχνουν “συμπαίκτες” για να παρθούν αποφάσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ συνεχίζουν την αναζήτηση νέων διοικητικών “παικτών” που θα ενισχύσουν το πεδίο δράσης στον σύλλογο με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στην λήψη των αποφάσεων.

Ο λόγος που δεν έχουν σημειωθεί οριστικές εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Νίκου Νιόπλια είναι ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί το ύψος του μπάτζετ που πρόκειται να ακολουθήσουν στον ΟΦΗ εν όψει της νέας χρονιάς. Και μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να υπήρχε η εκτίμηση ότι το ύψος του μπάτζετ μπορεί να φτάσει τα 2 εκ. ευρώ, ωστόσο είναι δεδομένο ότι αυτό δύσκολα θα συμβεί αν δεν υπάρξει διοικητικές “μεταγραφές”. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις τελευταίες ανακοινώσεις του ΟΦΗ όπου γίνεται ξεκάθαρη η επιθυμία των παραγόντων της ομάδας για να υπάρξουν διοικητικές προσθήκες στο υπάρχον σχήμα. Το ότι στόχος των μελών της Διοικούσας είναι να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ είναι δεδομένο όμως μέχρι να υπάρξουν αποτελέσματα από τις επαφές που γίνονται, δεν μπορεί να προχωρήσει καμία υπόθεση.

Και από την στιγμή που μέχρι τώρα δεν έχουν έρθει απτά αποτελέσματα, ο προγραμματισμός του ΟΦΗ μετατίθεται συνεχώς παρότι έχει ανακοινωθεί το τελευταίο 10ημερο ότι θα σημειωθούν άμεσες εξελίξεις. Από την στιγμή όμως που στον ΟΦΗ δεν έχουν ξεκαθαρίσει όλα αυτά τα θέματα, δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα με το Νίκο Νιόπλια παρότι η επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει στο τιμόνι της.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει ήδη καθυστέρηση στο συγκεκριμένο θέμα και διοικητικές πηγές αναφέρουν πως αυτή η υπόθεση αναμένεται να κλείσει εντός της εβδομάδας προκειμένου να αρχίσει να τρέχει ο σχεδιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook