“Κλείνει” φιλικό ο ΟΦΗ, γεμίστε το “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου του που πρέπει τώρα στην πιο δύσκολη στιγμή να φωνάξει παρών για ακόμα μια φορά. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να “κλειστεί” φιλικό την Μεγάλη Τρίτη στο “Γεντί Κουλέ” και η παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ κρίνεται επιβεβλημένη.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία ώστε να βρεθεί αντίπαλος για το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης. Αυτή ομάδα δεν αποκλείεται να είναι ο ΠΑΟΚ καθώς ο Νίκος Μαχλάς επικοινώνησε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη προκειμένου ο “Δικέφαλος του Βορρά” να έρθει στο Ηράκλειο και να δώσει φιλικό παιχνίδι όπου τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της ομάδας.

Εφόσον δεν παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στο τυπικό μέρος των συζητήσεων, τότε το “Γεντί Κουλέ” ΠΡΕΠΕΙ να είναι γεμάτο το απόγευμα της Μ. Τρίτης προκειμένου ο κόσμος να δώσει βροντερό παρόν και να δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της!

Σε περίπτωση που τελικά δεν έρθει ο ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Εργοτέλη ωστόσο μέχρι αυτήν την στιγμή δεν είναι ακόμα τίποτα επίσημα επιβεβαιωμένο. Δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξουν ανακοινώσεις και να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook