Το μοναδικό ρεκόρ των Πίτσου και Κιάσσου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule παρουσιάζει ένα μοναδικό ρεκόρ που έχουν πετύχει οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και τους κατατάσσει σε ένα ολιγομελές και κλειστό κλαμπ.

Με αφορμή την συμμετοχή του Μιχαήλ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννενα (έχοντας παίξει σε Α, Β, Γ και Ευρώπη), το Gentikoule έψαξε και βρήκε ένα ανάλογο ρεκόρ που έχουν πετύχει οι Κώστας Κιάσσος και Μηνάς Πίτσος. Ο πρώτος συνεχίζει, στα 40 του, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ ενώ ο δεύτερος “κρέμασε” τα παπούτσια του πριν από λίγες ημέρες υπηρετώντας τον σύλλογο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Κ19.

Κιάσσος και Πίτσος αποτελούν τους μοναδικούς ποδοσφαιριστές της ιστορίας του ΟΦΗ που κατάφεραν να αγωνιστούν με την “ασπρόμαυρη” φανέλα στις τρεις κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο μεν Κιάσσος είχε μεγάλη συμμετοχή στην εξαιρετική πορεία του ΟΦΗ του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την σεζόν 1997 – 1998 συμμετέχοντας στα παιχνίδια κόντρα σε Ρέϊκιαβικ, Φερεντσβάρος και Οσέρ. Ο δε Πίτσος που έγινε επαγγελματίας το 1999, έκανε ντεμπούτο το 2000 στον επαναληπτικό της Πράγας και στην ήττα με 4-1 από την Σλάβια ενώ το 2007 αγωνίστηκε σε αυτά του Ιντερτότο κόντρα στην Τομπόλ Κοστανάϊ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook