Αποκλειστικό: Κοιτάζει τον επιθετικό – θωρηκτό από την Ονδούρα, Κάρλο Κόστλι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που δεν προχωράει η περίπτωση του Νταβίντ Τόρες, ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ εξετάζουν ήδη άλλες επιλογές και μια απο αυτές είναι και ο θηριώδης επιθετικός από την Ονδούρα Κάρλο Κόστλι.

Ο 34χρονος επιθετικός (18/7/1982) έγινε γνωστός στην Ελλάδα από την παρουσία του στην Βέροια την σεζόν 2012 – 2013 όπου σε 25 παιχνίδια πέτυχε 6 γκολ ενώ το καλοκαίρι του 2014 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της χώρας του. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ποδοσφαίρου της Ονδούρας και φορ που… ταιριάζει στα “θέλω” του Νίκου Νιόπλια για τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου. Ο έμπειρος φορ έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες και βέβαια αποτελεί μια από τις επιλογές από το περίφημο “πάνω ράφι”.

Πρόκειται για έναν θηριώδη επιθετικό που μέσα στην περιοχή είναι σχεδόν ανίκητος στον αέρα ενώ είναι καλός και με την μπάλα φροντίζοντας να “σπάει” την μπάλα πότε δεξιά, πότε αριστερά ώστε να παίρνει, στην συνέχεια, θέση στην αντίπαλη περιοχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook