“Ο Κόστλι μπορεί να πάει στην Ελλάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κάρλο Κόστλι είναι ένας παίκτης πρώτου μεγέθους στην Ονδούρα και σήμερα σχεδόν όλα τα αθλητικά σάιτ της πατρίδας του αναφέρονται στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ επιβεβαιώνοντας μέχρι… κεραίας το ρεπορτάζ του Gentikoule ενώ επικαλούνται πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη.

Μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες της Ονδούρας, η diez.hn επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του Κάρλο Κόστλι που επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ αλλά και από μια ισπανική ομάδα

costlyhondura

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει πως: “Ο Κάρλο Κόστλι μπορεί να πάει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία της χώρας. Ο Κάρλο Κόστλι έχει δεχτεί προσέγγιση από τον ΟΦΗ για να αγωνιστεί στην Ελλάδα και μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο κανονιέρης της Ολύμπια έχει μπει στο στόχαστρο του ΟΦΗ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Ο ΟΦΗ υποβιβάστηκε πριν από δύο χρόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων ωστόσο επανήλθε και βάζει στόχο να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ”.

Οι συμπατριώτες του Κόστλι κάνουν λόγο για ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του με την Ολύμπια (νυν ομάδα του) που αναφέρει ότι σε περίπτωση που υπάρχει πρόταση από την Ευρώπη, εκείνος μπορεί να φύγει ως ελεύθερος – γεγονός που επιτρέπει στον ΟΦΗ να τον πάρει χωρίς να πληρώσει την ομάδα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook