«Να φτιάξουμε ομάδα που θα κάνει περήφανο τον κόσμο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Σταύρος Λαμπράκης μίλησε για τα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ. «Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για οτιδήποτε καλό προκύψει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Λαμπράκης στο ofi1925.gr

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά του ΟΦΗ ο Σταύρος Λαμπράκης, τονίζει πως «πηγαίνουμε για 3-4 ακόμη κινήσεις πρώτης γραμμής. Δεν θα βιαστούμε. Κομμάτι-κομμάτι θα ολοκληρώσουμε το παζλ του φετινού ΟΦΗ».

Για το πότε ο ΟΦΗ θα έχει ολοκληρώσει χρονικά τις μεταγραφικές του κινήσεις, ο Σταύρος Λαμπράκης επισημαίνει ότι «μέσα στις επόμενες δέκα μέρες πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ κοντά, αλλά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για οτιδήποτε καλό προκύψει. Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη μπροστά μας, για να κάνουμε τις καλύτερες δυνατίες επιλογες για την ομάδα μας».

Για τα στοιχεία που θα έχει η ομάδα που χτίζει ο ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Football league, ο Σταύρος Λαμπράκης, επισημαίνει ότι «φτιάχνουμε ομάδα που θα έχει ποιότητα, εμπειρία και ταλέντο. Χωρίς υπερβολές και με βάση το μπάτζετ που έχουμε αποφασίσει. Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει σελίδα με τη σημερινή διοίκηση που υπάρχει, η οποία θελει να βαδίσει με οικονομική συνέπεια και σοβαρότητα, ώστε ο ΟΦΗ να μην ξαναμπεί ποτέ στις περιπέτειες των τελευταίων ετών».

Για τη συνεργασία που έχει με το Νίκο Νιόπλια, τονίζει πως «υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή, στο τιμ συνολικά και στη δουλειά που γίνεται, υπάρχει μεγάλη διάθεση απο τους ποδοσφαιριστές και ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος, ότι θα γίνει μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας όλων είναι να φτάξουμε μια ομάδα που θα κάνει περήφανο τον κόσμο και θα δίνει και την ψυχή της στο γήπεδο».