Έρχονται δύο παίκτες εντός της εβδομάδας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν του Νίκολα Μίκιτς που αναμένεται στο Ηράκλειο, όπως αποκάλυψε χθες το Gentikoule, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και άλλες αφίξεις για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή αλλά και στο δεξί άκρο της επίθεσης. Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βρίσκονται στις τελικές επαφές με την διοίκηση της ομάδας και τον υπεύθυνο μεταγραφών Γιάννη Πολεμαρχάκη προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία ωστόσο τα ονόματα τους δεν έχουν διαρρεύσει και κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Για τον δεξιό εξτρέμ, οι μοναδικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έμπειρο παίκτη που διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά και ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Πέραν όλων των άλλων, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για παίκτη που προέρχεται από την Λατινική Αμερική (δίχως να έχει γίνει γνωστό το αν είναι Βραζιλιάνος ή από την Ιβρική Χερσόνησο – Ισπανός ή Πορτογάλος).