Ο ΟΦΗ θα καταγγείλει τον Καλέ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας δύο χρόνων και πέρα από το ηθικό κομμάτι της προσέγγισης του συμπολίτη, στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε ένδικα μέσα.

Ήταν γνωστό από τον προηγούμενο Γενάρη ότι ο Έλτον Καλέ δεν ήρθε στον ΟΦΗ μόνο για έξι μήνες αλλά η τότε συμφωνία προέβλεπε επέκταση μέχρι το 2018 – εφόσον η ομάδα έπαιρνε την άνοδο για την Football League όπως και συνέβη. Και ο Βραζιλιάνος είχε βάλει κανονικά την υπογραφή του στο ιδιωτικό συμφωνητικό που θα ταλαιπωρήσει τόσο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και τον Εργοτέλη που πρόλαβε να ανακοινώσει την απόκτηση του ενώ ανέφερε στην ανακοίνωση ότι δεν είναι ελεύθερος!! Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Καλέ είναι από μόνη της αντιφατική για το καθεστώς ιδιοκτησίας του ποδφοσφαιριστή!

Διοικητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Έλτον Καλέ έχει υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον ΟΦΗ και μάλιστα στον σύλλογο είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του αφού ήταν ξεκάθαρο ότι αποσκοπούσε σε μεγαλύτερες απολαβές εκβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τον σύλλογο. Παράλληλα, ασφαλείς πληροφορίες τονίζουν ότι ο ΟΦΗ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε καταγγελία του ιδιωτικού συμφωνητικού προσφεύγοντας στα αρμόδια όργανα. Και σκοπεύει να καταγγείλει τόσο τον ίδιο τον παίκτη, όσο και τον εκπροσώπο του που τις τελευταίες εβδομάδες έπαιζαν ένα «παιχνιδάκι» γύρω από την πλάτη του ΟΦΗ επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gentikoule.

Μπορεί το ιδιωτικό συμφωνητικό να μην έχει την δύναμη ενός συμβολαίου όμως είναι ξεκάθαρο ότι στον ΟΦΗ δεν σκοπεύουν να αφήσουν έτσι την υπόθεση και να επιτρέψουν στον οποιονδήποτε να παίζει παιχνίδια με το όνομα του συλλόγου.