Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκολα Μίκιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκολα Μίκιτς μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr στάθηκε στην μεγάλη παράδοση που έχει ο σύλλογος ενώ αναφέρθηκε στο «Γεντί Κουλέ», τον κόσμο και το αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Εχω δεί το γήπεδο και τους φιλάθλους και πραγματικά απο την πρώτη στιγμή ήμουν πολύ θετικός να έρθω εδώ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα ξεκινήσω τη δουλειά με τους υπόλοιπους παίκτες και το τεχνικό τιμ για να ανεβάσουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Μίκιτς γνωρίζει πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ. Oπως λέει  «ξέρω απο φίλους και συμπαίκτες μου τι είναι ο ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει να παίζει στην πρώτη κατηγορία. Τα έχει όλα σαν ομάδα. Εχει ένα φανταστικό γήπεδο, ωραίους φιλάθλους, ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο, το οποίο είδα απο κοντά. Αυτή η ομάδα σίγουρα δεν ανήκει στην Β’ Εθνική».

Για τους δικούς του στόχους με τον ΟΦΗ ο Νίκολα Μίκιτς, επισημαίνει ότι «θα δώσω τα πάντα για να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Να επιστρέψω στην μεγάλη κατηγορία. Για αυτό ήρθα σε μια ομάδα που έχει φιλοδεξίες και πλάνο για να κάνει κάτι καλό».