Με προσεκτικά βήματα για το «8αρι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που η μεταγραφή του Ντζίλι Βουό οδεύει προς την ολοκλήρωση της, στον ΟΦΗ πλέον στρέφονται για την απόκτηση του Έλληνα μέσου με τις επιλογές να είναι ελάχιστες.

Από την στιγμή που ο ΟΦΗ δεν κινείται για την απόκτηση ξένου ποδοσφαιριστή και πρέπει να βρει μέσο στα δικά του στάνταρ, αυτομάτως αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας για την μεταγραφή ενός box to box μέσου. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν στραφεί αποκλειστικά στην ελληνική αγορά προκειμένου να βρουν τον παίκτη που ταιριάζει στα χνώτα της ομάδας αλλά κυρίως σε αυτά του Νίκου Νιόπλια. Δεν είναι και εύκολο να συμβεί αυτό αλλά στον ΟΦΗ ξεψαχνίζουν κάθε επιλογή προκειμένου να μην πάρουν λάθος αποφάσεις. Εάν ο Μανώλης Παπαστεριανός έλεγε το «ναι» στην καλή πρόταση του ΟΦΗ για διετές συμβόλαιο, τότε το ρόστερ θα είχε κλείσει από τώρα και δεν θα γινόταν καν συζήτηση.

Στον ΟΦΗ θέλουν να κάνουν πολύ προσεκτική επιλογή με το Νίκο Νιόπλια να είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την μεταγραφή που πρόκειται να γίνει. Από την πλευρά της διοίκησης, του έχουν δώσει τα κλειδιά της ομάδας και είναι ο άνθρωπος που αποφασίζει για τις κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν.