Οι πρώτες δηλώσεις του Τζίλι Βουό: «Υπόσχομαι στον κόσμο του ΟΦΗ ότι θα τα δίνω όλα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 29χρονος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ για την μεταγραφή του στην ομάδα, για την πίεση που έχει ο σύλλογος ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίλι Βουό στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ

Ο Βουό, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ, μέσα απο ένα εξονυχιστικό έλεγχο, που του έγινε απο την κρητική ομάδα, όμως αυτό δεν τον ενόχλησε καθ’ όλου. Οπως δήλωσε «αυτή τη στιγμή χρειάζομαι λίγο χρόνο, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι σύντομα θα είμαι στην κατάσταση που θέλω. Να ξέρετε ότι είμαι παίκτης που σε όλη την καριέρα μου μέχρι σήμερα, δούλεψα πολύ σκληρά και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω. Δουλεύω σκληρά και δίνω και την ψυχή μου στο γήπεδο. Δίνω το 100%».

Οπως αναφέρει «για τον ΟΦΗ είχα ρωτήσει φίλους μου που έπαιξαν στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα. Είναι άνθρωποι που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους και βλέπω ότι είχαν δίκιο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο, στο οποίο θα δουλεύουμε καθημερινά, για να γινόμαστε καλύτεροι».

Ο Βουό, γνωριζει απο την πρώτη μέρα, την πίεση που θα έχει ο ΟΦΗ για την άνοδο. Οπως λέει αυτό δεν τον ενοχλεί καθ’ όλου. Οπως λέει «στην ομάδα ήρθα επειδή το πλάνο της είναι να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Για αυτό ήρθα εδώ. Να βοηθήσω τον ΟΦΗ να ανέβει στην πρώτη κατηγορία».

Για το αν γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε ότι «ξέρω κάποια πράγματα, απο την εποχή που αγωνιζόμουν στην Κύπρο. Οχι όμως πολλά. Γνωρίζω πάντως ότι είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα η δεύτερη κατηγορία και ακόμη καλύτερη η πρώτη κατηγορία. Ελπίζω να τα καταφέρουμε να είμαστε σε αυτήν τη νέα περίοδο».

Και ένα μήνυμα του Βουό για τους φιλάθλους του ΟΦΗ. Οπως λέει «ξέρω ότι ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Μου αρέσει αυτό. Απο μένα να ξέρουν ότι θα δώσω ότι έχω, για να πετύχει η ομάδα. Τα δίνω όλα στο γήπεδο. Αυτό είναι υπόσχεση».