Καλώς τα παιδιά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εμφανίστηκαν ξανά οι εκπρόσωποι, των φερόμενων επιχειρηματιών, εμφανίστηκαν και με ανακοίνωση τους προς τα ΜΜΕ αναφέρονται στην παρουσία τους στο Ηράκλειο και βέβαια όλοι καταλαβαίνουν πόσο “κενό” ήταν όλο το εγχείρημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρία ”INTEGRATED SPORTS CONSULTANCY Ltd”, η οποία ενδιαφέρθηκε και παρουσίασε την πρόταση της για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ, θέλει να ενημερώσει τo φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου και να πάρει θέση για όλες τις αναλήθειες που έχουν ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στο κύρος της εταιρείας.

Η ”I S C Ltd” ιδρύθηκε για την χρηματοδότηση και αγορά της ΠΑΕ ΟΦΗ σύμφωνα με τα πρότυπα των επενδυτικών εταιρειών παγκοσμίως.

Η εταιρεία ”I S C Ltd ” είναι θυγατρική εταιρεία της ”GOLDING & PARTNERS TRADING AND BUNKERING” με επιτυχημένη ιστορία πάνω από 15 χρόνια στη εξαγωγή πετρελαίου και την εμπορία άνθρακα, ανεφοδιασμού σε καύσιμα και εξαγωγή υδρογονανθράκων από τη Ρωσία Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Χονγκ Κονγκ,διατηρεί γραφείο αντιπροσωπείας στη Μόσχα το οποίο υπεύθυνο για τον έλεγχο και την εφαρμογή των εξαγωγών από τη Ρωσία επίσης διατηρεί γραφείο στην Ελβετία το οποίο είναι υπεύθυνο για την λειτουργία της ευρωπαϊκής αγοράς και ο χρηματοδότης της επένδυσης που αφορά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ και μετατροπή της ομάδας σε μεγάλη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου θα πρέπει να γνωρίζει ότι, παρά τα αλλεπάλληλα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν , με την διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, τον ερασιτέχνη και τους βασικούς μετόχους ,διαπιστώσαμε ότι τα μέλη της, δεν είχαν σωστή ενημέρωση μεταξύ τους για τις προθέσεις μας καθώς και για το ποσό της επενδύσεις αλλά και το πλάνο ανάπτυξης της ομάδας του ΟΦΗ ,επίσης ουδέ ποτέ μας απάντησαν ούτε προφορικός ούτε γραπτός ,στην επίσημη πρόταση που τους υποβάλαμε στους ιδίους αλλά και τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω του δικού μας νομικού εκπροσώπου. Θεωρούμε ότι υπάρχουν προσωπικά συμφέροντα και μη επαγγελματισμός σε κάποιους από τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η πρόταση μας παρότι αμφισβητήθηκε έντονα και συζητήθηκε αρνητικά παραμένει αληθινή, υλοποιήσιμη και εφόσον μας ζητηθεί είμαστε σε θέση να εμπλακούμε στα κοινά της ομάδας του ΟΦΗ.

Σας ευχαριστούμε.

Υ.Γ Ευχαριστούμε πολύ για την την συνεργασία των δύο εκπροσώπων μας στην Κρήτη, ΡΟΔΟΥ Κωνσταντίνα και ΣΚΕΡΛΟ Λάμπρο.

Εκπρόσωπος της εταιρείας

John Klappas».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook