Σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια κάρτα διαρκείας, η οποία θα προσφέρει στους κατόχους, εκτός απο την βασική δυνατότητα να παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, θα τους παρέχει και σημαντικές εκπτώσεις απο επιχειρήσεις του Ηρακλείου, έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Μάλιστα ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία με αρκετές επιχειρήσεις της πόλης, οι οποίες έχουν αποδεχθεί την συμμετοχή τους, σε αυτήν την «καμπάνια» του ΟΦΗ, η οποία εκτός απο τα οφέλη στους κατόχους των διαρκείας (εκπτώσεις), θα έχει σημαντική «ανταποδοτικότητα» και στις ίδιες τις επιχειρήσεις , που θέλουν να είναι μεταξύ των συνεργαζόμενων καταστημάτων με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Πολύ σύντομα απο το τμήμα marketing του ΟΦΗ θα γίνουν γνωστές οι επιχειρήσεις που συγκαταλέγονται σε αυτό το πρόγραμμα και θα παρέχουν εκπτώσεις σε κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ.

«Στόχος μας είναι η κάρτα διαρκείας να λειτουργήσει και σαν εκπτωτική κάρτα για τους φιλάθλους-κατοχους, ώστε μέσα απο τα χρήματα που θα γλυτώσουν απο κάποιες αγορές τους, να αποσβέσουν σε ένα βαθμό, τα χρήματα που ξόδεψαν για να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας του ΟΦΗ» τονίζει το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Βάβουλας.

Ο Μιχ. Μυλωνάκης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επισημαίνει ακόμη για το θέμα αυτό πως «είμαστε σε πολύ καλό δρόμο πάνω σε αυτό και ήδη αρκετές επιχειρήσεις απο το Ηράκλειο, έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους διαρκείας του ΟΦΗ, ενώ και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες με τη σειρά τους, αποκτούν πελατειακό κοινό, μέσα απο την δύναμη των φιλάθλων της ομάδας μας.

Εμείς έχουμε ως στόχο να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμα αυτό, όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις απο το Ηράκλειο, και όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει κοντά μας» καταλήγει.

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να επικοινωνούν με την διαφημιστική εταιρεία MKS (τηλέφωνο 2810 341986), η οποία συνεργάζεται και φέτος με τον ΟΦΗ.

«Βάλε και εσύ το κατάστημα σου στα συνεργαζόμενα καταστήματα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και επωφελήσου απο τη δυναμική των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις του Ηρακλείου, που θα θέλουν να γίνουν μέλη αυτής της καμπάνιας.

Στον ΟΦΗ επεξεργάζονται με μεγάλη φιλοδοξία, το θέμα αυτό, το οποίο θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ, τα οποία έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία με τις παρακάτω τιμές:

Θύρες 1,4,5: 80€

Θύρες 2,3:200€

Θύρα 7: 250€

Θύρα 8: 200€

Θύρα 9:300€

Θύρα 9 δερμάτινα: 400€

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9 π.μ.-3 μ.μ. Για πληροφορίες στα γραφεία του ΟΦΗ στο τηλ. 2810-254674.