Το ράβε – ξήλωνε δεν τελείωσε ακόμα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ο ΟΦΗ ψάχνει για τα τελευταία κομμάτια του παζλ και φαίνεται πως οι προσθαφαιρέσεις στην ομάδα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Όλα δείχνουν πως η αποχώρηση του Στέλιου Μακρίδη, ενδεχομένως, να μην είναι η τελευταία που μπορεί να υπάρξει αν και τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο στην παρούσα φάση. Ωστόσο, μέχρι τώρα αυτά είναι τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και για αυτόν τον λόγο το αναφέρουμε. Ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες κινήσεις που έχουν σκοπό να ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ και παράλληλα να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.

Ο ΟΦΗ θα προχωρήσει (τουλάχιστον) σε δύο μεταγραφές με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση δύο κεντρικών μέσων αφού αυτήν την στιγμή ο Ανέστης Νάστος είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο κενό στην μεσαία γραμμή. Είναι δεδομένο ότι με τα συγκεκριμένα δεδομένα, δεν πρόκειται να γίνει κίνηση σήμερα – εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό ενώ στον ΟΦΗ θα περιμένουν και τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι και οι οποίοι έχουν δικαίωμα μεταγραφής μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook